Tocană de găină Cornish cu Lemongrass și ardei iute

Tocană de găină Cornish cu Lemongrass și ardei iute
Cornish găină tocană cu Lemongrass și ardei iute este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 543 calorii, 41G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de sos de pește asiatic, ghimbir, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornish găină și castan tocană, Tocană de vită cu lemongrass cu tăiței, și Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, prăjiți boabele de piper verde la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet; se macină grosier.
3
Folosind foarfece de pasăre, îndepărtați coloana vertebrală și vârfurile aripilor de la găini și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
4
Scoateți picioarele și separați-le în tobe și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
5
Îndepărtați sânii întregi de pe os și împărțiți fiecare sân în centru. (Un măcelar poate face asta pentru tine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6
Condimentați bucățile de găină cu sare și piper negru. Într-o oală mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați jumătate din bucățile de găină și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute; se transferă pe o farfurie. Repetați cu bucățile de găină rămase.
8
Adăugați ardeii iute, șalota, usturoiul, ghimbirul, lămâia și turmericul în oală și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați apa și guli-Rabe. Întoarceți bucățile de găină rumenite în oală și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când carnea de sân este doar gătită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Transferați bucățile de sân pe o farfurie și acoperiți. Fierbeți tocanita până când picioarele și coapsele sunt fierte, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Întoarceți bucățile de sân în tocană și reîncălziți. Se amestecă boabele de piper verde măcinate, sosul de pește, ceapa verde, coaja de tei și coriandru. Puneți tocanita în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista