Tocană de gâscă cu orz și rădăcină de țelină

Tocană de gâscă cu orz și rădăcină de țelină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1275 calorii, 56G de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de orz perlat, morcovi, grăsime de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tocană De Rădăcină De Țelină, Carne de vită (bizon) și tocană de orz cu legume rădăcinoase, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați picioarele de orice exces de grăsime. Într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, grea, cu capac, încălziți grăsimea de rață la foc mediu-mare.
Adăugați picioarele și rumeniți-le, sărându-le în timp ce gătesc. Luați-vă timp pentru a le rumeni bine.
Transferați-le pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Adăugați ceapa și ciupercile în oală, dați focul la mare și amestecați pentru a combina. Saut pentru 6 până la 8 minute, până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați maghiranul, întoarceți picioarele în oală, apoi turnați în stoc. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 ore, până când carnea este fragedă. Dacă pe suprafața tocăniței începe să se acumuleze multă grăsime, îndepărtați-o.
Când picioarele de gâscă sunt fragede, scoateți-le, lăsați-le să se răcească puțin, apoi trageți toată carnea de pe oase. Întoarceți carnea în oală.
Adăugați orzul, morcovii și rădăcina de țelină, amestecați bine și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, până când orzul și rădăcina de țelină sunt fragede. Se condimentează cu sare.
Serviți garnisit cu mărar și un strop de piper negru și acoperiți fiecare bol cu o păpușă de smântână la masă.
Retipărit cu permisiunea de la rață, rață, gâscă: rețete și tehnici de gătit rață și gâște, atât sălbatice, cât și domesticite de Hank Shaw. Drepturi de autor 2013 de Hank Shaw; fotografii drepturi de autor 2013 de Holly A. Heyser. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Hank Shaw este autorul cărții Hunt, Gather, Cook și blogul Hunter Angler Gardener Cook, care a câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun Blog în 2013 și premiul IACP pentru cel mai bun blog alimentar atât în 2010, cât și în 201
Shaw a fost prezentat pe Travel Channel ' s Alimente bizare iar munca sa a apărut în Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream și The Art Of Eating, precum și reviste de vânătoare și conservare precum Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine și fazani pentru totdeauna. Locuiește în Sacramento, California. Aflați mai multe la www.honest-food.net.