Tocană de fasole de afine cu cartofi și ardei gras

Tocană de fasole de afine cu cartofi și ardei gras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 502 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi festonati cu rosii si ardei gras, Ardei grași umpluți cu fasole neagră și Quinoa, și Ardei grași umpluți cu fasole neagră și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cu 3 centimetri de apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand fasolea este abia frageda, aproximativ 30 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați cârnații și gătiți timp de 4 minute, sfărâmându-l cu o lingură.
Adăugați fasolea, roșiile, bulionul, cimbru și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare și piper. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat până când fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați cartofii, acoperiți parțial și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți crenguțele de cimbru. Se amestecă pătrunjelul și se servește.