Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb

Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb
Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 285 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.04 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chile mexican nou, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană picantă de dovlecei de iarnă cu fasole Pinto și porumb, Chili de fasole Pinto cu porumb și dovlecei de iarnă, și Tocanita de fasole Pinto cu aragaz lent cu Jalapeimbolbo-Galuste de porumb.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adauga suc de fructe si ceapa, si saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1 cană de apă și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de apă prin chile); acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați 1 1/2 căni de apă, sare și roșii; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați porumbul și fasolea; acoperiți și gătiți 15 minute. Aruncați chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista