Tocană de ciuperci din ' înăbușită este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți sherry, salvie, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de miel din tocană, Tocană De Ciuperci De Vită, și Tocană de vită și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare timp de 2 minute sau până la fumat fierbinte. Reduceți focul la mediu-mare, apoi adăugați morcovii, ceapa și țelina. Sautați amestecul timp de 5 minute sau până când ingredientele sunt aproape caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și stridiile și ciupercile sălbatice, apoi continuați să fierbeți amestecul timp de încă 5 minute sau până când legumele sunt aproape rumenite. Deglazați imediat tigaia cu sherry, apoi aduceți la fierbere timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile uscate și bulionul de pui sau legume. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când supa atinge consistența dorită. Rotiți în salvie, spanac și enokis, apoi scoateți-l de pe foc. Condimentează-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Pentru a servi, distribuiți uniform supa printre bolurile de servire, stropiți cu uleiul de trufe și garnisiți cu brânza Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Asiago
Ulei De Trufe
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat