Tocană De Ciuperci De Vită

Tocană De Ciuperci De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de ciuperci de vită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 208 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, cățel de usturoi, ulei de canolan și până la 3 limite friptură rotundă de vită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Vită Cu Ciuperci, Carne de vită și ciuperci, și Carne de vită și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic; adăugați cuburi de vită și agitați pentru a acoperi pe toate părțile. Carne de vită brună în ulei într-o cratiță mare. Se amestecă visiniu sau bulion, apă, ciuperci, ceapă, foi de dafin, usturoi și pătrunjel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Se îngroașă dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se servește peste orez sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Proprietarul Elizabeth Spencer a selectat Cuvee Cabernet Sauvignon Special cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Elizabeth Spencer Proprietar Selectat Special Cuvee Cabernet Sauvignon
Elizabeth Spencer Proprietar Selectat Special Cuvee Cabernet Sauvignon
Cuv Classic este o selecție de Cabernet Sauvignon și un procent mic de alte soiuri roșii Bordeaux, alese pentru a reflecta o abordare clasică Napa pentru vinificarea acestui soi. Cultivat predominant pe fundul văii în microclimatele mai calde, fructul prezintă un echilibru perfect de prune roșii moi, coapte și structură de ciocolată neagră. Acest Cabernet Sauvignon este o reprezentare mai opulentă, mai fructuoasă decât Cabernet-ul nostru original din Valea Napa, dar, în esență, rămâne fidel stilului clasic Elizabeth Spencer: echilibru, eleganță și grație.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista