Tocană De Ciuperci

Tocană De Ciuperci
Tocanita de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 322 calorii. 781 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de bizon, maghiran, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Tocanita de ciuperci a Natashei, tocană de ciuperci și năut, și Tocană de sparanghel și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea de tocană într-un bol mediu de amestecare, apoi adăugați făina, sarea și piperul. Aruncați carnea în făina condimentată până când este acoperită uniform. Puneți-l deoparte în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Carne De VităCarne De Vită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez setat la foc mediu, apoi aruncați slănina. Se prăjește slănina în uleiul fierbinte până când este crocantă, apoi se aruncă în ceapa tăiată cubulețe și usturoiul. Sotati - le impreuna cu slanina, pana devin translucide si profund parfumate aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Aruncați carnea și gătiți aproximativ 5 minute. Apoi, amestecați ciupercile și continuați să le gătiți cu carnea de tocană și ceapa încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De VităCarne De Vită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă vinul roșu și bulionul de oase de vită, având grijă să răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se amestecă pasta de roșii, apoi se lasă cimbru, rozmarin și frunze de dafin. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, aproximativ 45 de minute până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De OaseBulion De Oase
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți tocanita de pe foc și scoateți frunzele de thym, rozmarin și dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se presară pătrunjel tocat și maghiran și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Nickel & Nickel Vaca Vista Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 115 dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
O plăcere absolută a mulțimii, acest Cabernet din Districtul Oak Knoll are arome expresive de coacăze roșii și florale și arome pure de fructe roșii. Moale și mătăsos pe tot Palatul, fructul este suculent și plin, cu taninuri lustruite, o senzație largă de gură și unul dintre cele mai netede și mai elegante finisaje ale vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista