Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent

Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent
Slow-aragaz Curried cartofi dulci și linte tocană este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 244 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chimen măcinat, iaurt, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie, Tocană de cartofi dulci curry cu nucă de cocos și linte, și Dovleac dulce de nucă și tocană de linte roșie {aragaz lent}.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați cartofii dulci, ceapa, morcovii și lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
În tigaie de 8 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pudră de curry, chimen, sare, piper, ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se toarnă amestecul în aragaz lent; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
6
Creșteți setarea căldurii la mare. Se amestecă fasolea verde. Acoperi; gatiti aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand fasolea verde este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
7
Se servește acoperit cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista