Tocană cubaneză de pui și pătlagină
Cubanezul de pui și pătlagină este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, sare, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Carne de porc și pătlagină Cubanez mic dejun Hash, Pătlagină Și Tocană Pinto Cu Chipsuri De Păstârnac, și Carne de vită din Africa de Vest, pătlagină și tocană de Okra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, ceapa și ardeiul gras; sotati 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile și următoarele 8 ingrediente (roșii prin bulion). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă plantanele; gătiți 10 minute sau până se înmoaie.
Notă: bulionul de vită este folosit pentru a ajuta la aprofundarea aromei în această tocană, dar bulionul de pui este un înlocuitor fin.