Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte Cu Jujuburi Uscate Și Castane

Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte Cu Jujuburi Uscate Și Castane
Tocană coreeană cu coaste scurte cu jujuburi uscate și castane ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1883 calorii, 53G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Vă este adus de Food52. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână coaste scurte de vită cu OS, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte De Vită (Galbi Jjim), Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Grătar coreean BBQ scurt Rib câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw.

Instrucțiuni

1
Pentru orez: clătiți orezul de trei ori. Faceți orez într-un aragaz. Sau, combinați orezul și apa într-o oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de aproximativ 18 minute. Scoate căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați să stea aproximativ cinci minute. Puf de orez cu o furculiță.Pentru castane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți o incizie în fiecare castan tăind coaja și străpungând pielea interioară. Prăjiți castane pe o tigaie pentru 15-20 de minute. Se curăță, se taie în sferturi și se lasă deoparte.Pentru tocană: acoperiți coastele scurte cu apă rece într-o oală. Aduceți la fierbere și apoi aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
CastaneCastane
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se amestecă sos de soia, mirin, zahăr, usturoi și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se toarnă amestecul peste coaste scurte într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere pe blatul aragazului. Reduceți focul la foc mic. Acoperiți parțial oala cu un capac, lăsând spațiu pentru a scăpa aburul.Fierbeți tocană timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când carnea este fragedă și cade de pe os. Îndepărtați orice ulei care se ridică în vârf. Între timp, tăiați morcovii, ridichea daikon și cartofii.În ultimele 30 de minute de gătit, adăugați morcovii, ridichea și cartofii în tocană. În ultimele 15 minute de gătit, adăugați castane, jujuburi fără sâmburi și ciuperci.Puneți tocanita în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
CastaneCastane
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
JujubesJujubes
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Presărați sare de mare peste coastele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
7
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista