Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte Cu Jujuburi Uscate Și Castane
Tocană coreeană cu coaste scurte cu jujuburi uscate și castane ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1883 calorii, 53G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Vă este adus de Food52. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână coaste scurte de vită cu OS, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte De Vită (Galbi Jjim), Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Grătar coreean BBQ scurt Rib câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw.
Instrucțiuni
1
Pentru orez: clătiți orezul de trei ori. Faceți orez într-un aragaz. Sau, combinați orezul și apa într-o oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de aproximativ 18 minute. Scoate căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să stea aproximativ cinci minute. Puf de orez cu o furculiță.Pentru castane: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți o incizie în fiecare castan tăind coaja și străpungând pielea interioară. Prăjiți castane pe o tigaie pentru 15-20 de minute. Se curăță, se taie în sferturi și se lasă deoparte.Pentru tocană: acoperiți coastele scurte cu apă rece într-o oală. Aduceți la fierbere și apoi aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Castane
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă sos de soia, mirin, zahăr, usturoi și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Se toarnă amestecul peste coaste scurte într-o oală curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere pe blatul aragazului. Reduceți focul la foc mic. Acoperiți parțial oala cu un capac, lăsând spațiu pentru a scăpa aburul.Fierbeți tocană timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când carnea este fragedă și cade de pe os. Îndepărtați orice ulei care se ridică în vârf. Între timp, tăiați morcovii, ridichea daikon și cartofii.În ultimele 30 de minute de gătit, adăugați morcovii, ridichea și cartofii în tocană. În ultimele 15 minute de gătit, adăugați castane, jujuburi fără sâmburi și ciuperci.Puneți tocanita în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Castane
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Jujubes
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Polonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Presărați sare de mare peste coastele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.