Tocană chineză de piept și nap

Pieptul chinezesc și tocană de nap ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 576 calorii, 66g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de anason stelat, pastă chu hou, ridiche daikon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Nap Chinezesc, Budinca De Nap Pentru Anul Nou Chinezesc, și Tocană De Cârnați De Nap.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu fund greu sau un cuptor olandez pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați bucățile de piept și readuceți apa la fierbere. Scurgeți imediat carnea printr-o strecurătoare și clătiți orice gunoi de pe ea cu apă rece; pus deoparte.Spălați și uscați oala.
Încălziți uleiul din oală la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate și încep să se rumenească, aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea în oală, adăugați pasta chu hou și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați bulionul de pui, apa măsurată, anasonul stelat, zahărul și sarea măsurată și amestecați pentru a combina.Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți cu un capac etanș, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore.Între timp, curățați și tăiați napii sau daikonul în cuburi de 1-1/2 inci, așezați într-un castron mare și acoperiți cu un prosop de hârtie umed sau folie de plastic. Tăiați și tăiați scallions în bucăți de 1 inch, puneți-le într-un castron mic și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed sau folie de plastic. Dați la frigider legumele până când carnea este fragedă.
Adăugați napii sau daikonul în oală și amestecați pentru a combina. Acoperiți și fierbeți, amestecând la jumătatea timpului de gătit, până se înmoaie, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Scoateți oala de pe foc, amestecați scallions și lăsați să stea neacoperit timp de 5 minute pentru a permite scallions să se înmoaie ușor.
Scoateți și aruncați păstăile de anason stelat. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Se servește cu orez aburit sau tăiței de orez.