Rețeta tocană Brunswick poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 5 minute. Acest fel principal are 155 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cotlet de porc, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tocană Brunswick, Tocană Brunswick, și Tocană Brunswick pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc cotletele, puiul și friptura rotundă într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă. Acoperiți și gătiți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Rotundă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se strecoară stocul într-un alt ceainic mare; la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Scoateți oasele din carne; tăiați cubulețe și puneți-le într-un castron separat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
A doua zi, grăsime degresată din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați roșiile, ceapa, sosul de roșii, oțetul, zahărul, usturoiul și sosul de piper. Se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați porumbul sâmbure, porumbul în stil cremă, carnea rezervată; se încălzește. Se amestecă firimiturile de pâine; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Cremă
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tocanita Brunswick funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Vinăria Leap a cerbilor Napa Valley Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon din Valea Napa din 2016 este plușat și primitor, cu o gamă atrăgătoare de fructe de mure brambly, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. La gust, fructele de fructe de pădure întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, conferind acestui Cabernet o profunzime și eleganță clasică. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat îndelungat. Incredibil de abordabil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.