Tocanita Avgolemono de Cod și scoică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.97 pe portie. O porție conține 316 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, stoc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Supă De Scoici / Tocană, și Tocană De Porumb, Slănină Și Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, ceapa, morcovii și mărarul. Se aduce la fierbere și se gătește, parțial acoperit, la foc moderat mic timp de 5 minute. Se amestecă orezul și se continuă gătitul, parțial acoperit, până când orezul este gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
Ceapă
Mărar
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Aruncați scoicile care sunt rupte sau nu se închid când sunt lovite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
3
Puneți scoicile și apa într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand scoicile se deschid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți scoicile deschise și continuați să gătiți, descoperind cratița după cum este necesar pentru a îndepărta scoicile imediat ce cojile lor se deschid. Aruncați orice care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Turnați cu grijă lichidul de gătit cu scoici în amestecul de orez, lăsând orice nisip în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați peștele, mazărea, sarea și piperul; aduceți la foc mic. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion de pui pentru a acoperi doar peștele. Simmer, neacoperit, până când peștele este gata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Piper
Pește
Mazăre
Sare
7
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, amestecați ouăle și sucul de lămâie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Se toarnă cea mai mare parte a lichidului fierbinte din tocană de pește într-un jet subțire în amestecul de ouă, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană De Pește
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Turnați amestecul de ouă înapoi în cratiță, amestecând ușor pentru a nu rupe peștele. Amestecați ușor scoicile din cochilii lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Pește
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Recomandarea vinului: aroma agresivă, ierboasă și aciditatea strălucitoare găsite în majoritatea Sauvignon blancs vor funcționa bine cu mărarul asertiv de aici. Un Sancerre sau alt vin pe bază de Sauvignon-blanc din alte părți din Valea Loarei din Franța este o alegere bună.
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.