Tocană Avgolemono de Cod și scoică

Tocană Avgolemono de Cod și scoică
Tocanita Avgolemono de Cod și scoică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.97 pe portie. O porție conține 316 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, stoc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Supă De Scoici / Tocană, și Tocană De Porumb, Slănină Și Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, ceapa, morcovii și mărarul. Se aduce la fierbere și se gătește, parțial acoperit, la foc moderat mic timp de 5 minute. Se amestecă orezul și se continuă gătitul, parțial acoperit, până când orezul este gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
CeapăCeapă
MărarMărar
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Aruncați scoicile care sunt rupte sau nu se închid când sunt lovite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
3
Puneți scoicile și apa într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand scoicile se deschid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți scoicile deschise și continuați să gătiți, descoperind cratița după cum este necesar pentru a îndepărta scoicile imediat ce cojile lor se deschid. Aruncați orice care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Turnați cu grijă lichidul de gătit cu scoici în amestecul de orez, lăsând orice nisip în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați peștele, mazărea, sarea și piperul; aduceți la foc mic. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion de pui pentru a acoperi doar peștele. Simmer, neacoperit, până când peștele este gata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
PiperPiper
PeștePește
MazăreMazăre
SareSare
7
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, amestecați ouăle și sucul de lămâie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă cea mai mare parte a lichidului fierbinte din tocană de pește într-un jet subțire în amestecul de ouă, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană De PeșteTocană De Pește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Turnați amestecul de ouă înapoi în cratiță, amestecând ușor pentru a nu rupe peștele. Amestecați ușor scoicile din cochilii lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
PeștePește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Recomandarea vinului: aroma agresivă, ierboasă și aciditatea strălucitoare găsite în majoritatea Sauvignon blancs vor funcționa bine cu mărarul asertiv de aici. Un Sancerre sau alt vin pe bază de Sauvignon-blanc din alte părți din Valea Loarei din Franța este o alegere bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
MărarMărar
VinVin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista