Tocanita De Pui Provensal

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Tocanita de pui provensal ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 868 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare și piper, cartofi, polen de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenul de fenicul, puteți urma acest fel principal cu Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocanita De Pui Provensal, Tocană De Pui Provensală, și Tocană De Vită Provensală.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă până când strălucește. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 12 minute.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o caserolă din fontă emailată până la sclipire.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă polenul de fenicul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și apa, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Puneți puiul în caserolă, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Faceți înainte: tocanita de pui poate fi refrigerată peste noapte.