TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU)

TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU)
Tocanita de chiftele (SUDADO de alb 6NDIGAS) este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 423 calorii. 262 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bulion de vită comprimat, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Sudado de alb-negru, Alb-negru Estofadas al Tomate (tocană de chiftele și roșii), și Estofado de alb 6,ndigas (tocană de chiftele cu aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Chifteleleîntr-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, Ali aproxos, sarea, făina de porumb și apa. Frământați cu mâinile până se amestecă bine.Formați amestecul în 8 chiftele, așezați-le pe o farfurie.Faceți Tocanaîntr-o oală mare, așezați apa, bulionul de vită, chiftelele, Ali aproxumos, sarea și Sazon Goya; se fierbe la foc mic, acoperit aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și yuca. Apoi acoperiți și gătiți încă 35 de minute, până când cartofii și yuca sunt fragede. Verificați frecvent și adăugați apă suplimentară, după cum este necesar.Descoperiți, verificați dacă cartofii și yuca sunt fragede, adăugați coriandru proaspăt tocat și serviți peste orez alb.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orez AlbOrez Alb
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
ManiocManioc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista