Această rețetă servește 20. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de usturoi, sare, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Butoaie De Pui Cu Foc De Artificii La Grătar, Tamburi Glazurate La Grătar, și Pui La Grătar Cu Condimente Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de iaurt, pudra de curry, boia de ardei și sarea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Sare De Usturoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Adăugați pui, amestecând pentru a acoperi toate suprafețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul rămas și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-12 minute, rotind o data sau de doua ori, pana cand sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (180 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se servește cu baie de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Dip
7
Presărați baie cu frunze de mentă proaspete tocate, dacă doriți.