Toba De Curcan Paprika

Turcia copane Paprika necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 137g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1220 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Chimen și Paprika frecat copane de pui, Asiatice BBQ Turcia copane, și Kung Pao Turcia Copane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Se amestecă uleiul de măsline și boia de ardei într-o tigaie pentru a forma o pastă.
Puneți capacul pe tigaie sau acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți paprika pastă în cuptorul preîncălzit până la parfumat, aproximativ 15 minute. Se amestecă ceapa și piperul în amestecul de ardei; adăugați copane de curcan, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți tigaia de prăjire cu un capac sau folie de aluminiu și reveniți la cuptor.
Continuați să coaceți până când curcanul este foarte fraged și carnea cade departe de OS, 4 până la 5 ore.
Îndepărtați oasele, lăsând carnea în tigaie și amestecați crema de supă de ciuperci și vin alb. Se fierbe amestecul la foc mediu până se încălzește, aproximativ 5 minute.