Toasturi glazurate cu sfeclă și Burrata

Toasturi glazurate cu sfeclă și Burrata
O porție conține 534 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sfeclă, cimbru, pâine densă din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă și burrata Crostini, Sfeclă și Burrata Crostini, și Salată De Andive De Sfeclă Și Burratan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați crengutele de cimbru, boabele de piper negru și oțetul de vin roșu și dați la fiert. Se fierbe, parțial acoperit, până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute, completând apa, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți sfecla, apoi coajați-le și tăiați-le în zaruri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Întoarceți sfecla tăiată cubulețe în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, crenguța de rozmarin și 1/4 cană de apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana se formeaza o glazura siropoasa, aproximativ 12 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și condimentați sfecla cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Topiți fiecare pâine prăjită cu cereale integrale cu o lingură de sfeclă glazurată, o bucată de burrata și o crenguță de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
BurrataBurrata
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, garnisiți cu sarea fulgioasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista