Toasturi glazurate cu sfeclă și Burrata
O porție conține 534 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sfeclă, cimbru, pâine densă din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă și burrata Crostini, Sfeclă și Burrata Crostini, și Salată De Andive De Sfeclă Și Burratan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă rece.
Adăugați crengutele de cimbru, boabele de piper negru și oțetul de vin roșu și dați la fiert. Se fierbe, parțial acoperit, până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute, completând apa, dacă este necesar.
Scurgeți sfecla, apoi coajați-le și tăiați-le în zaruri de 1/4 inci.
Întoarceți sfecla tăiată cubulețe în cratiță.
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, crenguța de rozmarin și 1/4 cană de apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana se formeaza o glazura siropoasa, aproximativ 12 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și condimentați sfecla cu sare.
Topiți fiecare pâine prăjită cu cereale integrale cu o lingură de sfeclă glazurată, o bucată de burrata și o crenguță de năsturel.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, garnisiți cu sarea fulgioasă și serviți.