Toasturi de varză și ciuperci
Toasturile de varză și ciuperci sunt un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci porcini, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Toasturi de varză și ciuperci, Toasturi de ciuperci cu Rocchetta, și Pâine Prăjită Cu Anghinare Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu 1 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți porcini și rezervați lichidul de înmuiere. Tăiați mărunt porcini.
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați porcini și shiitake și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand shiitake-ul se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 8 minute.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 5 minute. Răsturnați amestecul într-un castron.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând frecvent, până când varza este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați câteva linguri de apă în tigaie dacă pare uscată. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Adăugați smântâna și tarhonul și fierbeți până când crema este aproape evaporată, aproximativ 5 minute.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Ungeți pâinea cu ulei și grătiți la foc mare, rotind o dată, până la prăjit.
Întindeți amestecul de varză-ciuperci pe pâine prăjită și serviți.