Toasturi de varză și ciuperci

Toasturi de varză și ciuperci
Toasturile de varză și ciuperci sunt un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ciuperci porcini, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Toasturi de varză și ciuperci, Toasturi de ciuperci cu Rocchetta, și Pâine Prăjită Cu Anghinare Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți porcini uscați cu 1 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți porcini și rezervați lichidul de înmuiere. Tăiați mărunt porcini.
3
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați porcini și shiitake și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand shiitake-ul se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
6
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 5 minute. Răsturnați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând frecvent, până când varza este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
9
Adăugați câteva linguri de apă în tigaie dacă pare uscată. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați smântâna și tarhonul și fierbeți până când crema este aproape evaporată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
CremăCremă
11
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
12
Ungeți pâinea cu ulei și grătiți la foc mare, rotind o dată, până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Întindeți amestecul de varză-ciuperci pe pâine prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista