Toast franțuzesc pufos

Toast franțuzesc pufos
Pâine prăjită franceză pufoasă ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 872 de calorii. Această rețetă servește 5. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca un mic dejun și se face în aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, melasă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză pufoasă, Pâine prăjită franceză pufoasă și Sfaturi pentru un toast franceză mai sănătos + Pâine prăjită cu fulgi de ovăz cu afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați ouăle și laptele; se adauga la ingredientele uscate si se amesteca bine. Înmuiați pâinea în aluat, acoperind ambele părți; gătiți pe o grătar fierbinte unsă până când se rumenesc pe ambele părți și sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, pentru sirop, într-o cratiță mare, combina zahărul, apa și melasa. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut. Se amestecă aroma de vanilie și arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Serviți cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista