Toad-in-the-hole în 4 pași simpli
Toad-in-the-hole în 4 pași simpli necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1109 calorii, 51G de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de floarea soarelui, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 851 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Broasca În Gaură, Broasca În Gaură, și Broasca în gaură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Sfat 210g făină simplă într-un bol mare de amestecare și amestecați 1 linguriță pudră de muștar englezesc cu un vârf bun de sare. Faceți o fântână în centru, crăpați în 4 ouă, apoi turnați puțin din 400 ml lapte.
Bateți amestecul, încorporând treptat o parte din făină, până când aveți un aluat neted în fântână. Acum adăugați puțin mai mult lapte și continuați să amestecați până când tot laptele și făina au fost amestecate împreună.
Aluatul este gata: acum ar trebui să aveți un aluat neted, fără bulgări, care este consistența cremei duble. Se amestecă frunzele din 4 crenguțe de cimbru, apoi se răstoarnă aluatul înapoi în ulciorul în care ați măsurat laptele, pentru a se turna mai ușor mai târziu. Folosiți foarfece pentru a tăia legăturile dintre 8 cârnați simpli de porc, apoi aruncați-le într-o formă de prăjire de 20 x 30 cm.
Adăugați 1 lingură de ulei de floarea soarelui, aruncând cârnații în el pentru a acoperi bine baza cositorului, apoi prăjiți la cuptor timp de 15 minute.
Gătiti aluatul: scoateți tava fierbinte din cuptor, apoi turnați rapid în aluat ar trebui să sfârâie și să buleze puțin când lovește mai întâi grăsimea fierbinte. Puneți-l înapoi în cuptor, apoi coaceți timp de 40 de minute până când aluatul este gătit, bine crescut și crocant. Verificați-l după 40 de minute, acoperiți-l ușor cu folie dacă se rumeneste prea mult. Dacă introduceți vârful unui cuțit în aluatul din mijlocul tăvii, acesta trebuie așezat, nu lipicios sau curgător.
Faceți sosul: înmuiați 2 cepe feliate cu 1 lingură de ulei de floarea soarelui într-o tigaie mare antiaderentă timp de aproximativ 20 de minute, amestecând des, până când se rumenesc.
Se presară în 1 linguriță zahăr brun moale pentru ultimele 5 minute.
Adăugați o lingură de făină simplă, apoi gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute, astfel încât să acopere ceapa și să nu mai rămână făină uscată. Se toarnă treptat 500 ml bulion de vită, amestecând bine pentru a face un sos neted. Bubble timp de 4-5 minute pentru a se îngroșa, apoi sezon.
Tăiați broasca în gaură în pene mari și serviți cu sosul lingurat.