Tiruri Gazpacho

Tiruri Gazpacho
Shootere Gazpacho ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți apă, castraveți, salsa ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Oyster Shooters.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1 (16-oz.) container refrigerat salsa ușoară, 1 cană Bloody Mary mix, 3/4 cană castravete fără semințe tocate mărunt și 1/2 cană apă. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Fără SemințeCastravete Fără Semințe
Bloody MaryBloody Mary
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Serviți gazpacho în 2 până la 4 oz. ochelari împușcați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
ShotShot
3
Garnisiți cu bețișoare de castraveți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista