Tiramisu Ușor Cu Napolitane De Vanilie
Ușor de vanilie napolitana Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 211 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zmeură, topping cu bici rece, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Napolitana Tiramisu, Vanilie Napolitana Tiramisu, și Tort De Fructe Cu Napolitane De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă granulele de cafea în apă fierbinte. Se adaugă treptat la crema de brânză într-un castron mediu, bătând cu biciul până se omogenizează.
Adăugați zahăr; se amestecă bine. Se amestecă toppingul bătut.
Așezați 16 din napolitane pe fundul vasului pătrat de 8 inci; acoperiți cu jumătate din amestecul de topping bătut. Repetați straturile; acoperi. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire.
Se presară cu pudră de cacao și ciocolată rasă. Păstrați resturile în frigider.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.