Tiramisu-dinozaurul
Rețeta Tiramisu-dinozaurul ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 960 calorii, 18g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pahare de vin, espresso puternic, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Tort Dinozaur, Tort dinozaur, și Ouă De Dinozaur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua și coniacul împreună și se lasă deoparte.
Peste un cazan dublu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când amestecul se luminează la culoare și formează panglici (adică la jumătatea drumului până la zabaglione). Se lasă să se răcească 5 minute. Între timp, bateți albușurile până la vârfuri rigide. Îndoiți mascarpone în amestecul de gălbenuș de ou câte un sfert. Îndoiți amestecul de mascarpone în albușuri și dați deoparte.
Așezați savoiardi de-a lungul marginilor paharelor de vin până la fund, căptușind întregul pahar (păstrând în același timp 6 savoiardi pentru utilizare ulterioară). Folosind o perie de patiserie și vopsiți fursecurile cu amestecul de espresso/coniac. Umpleți fiecare pahar cu o treime plin cu amestec de mascarpone și presărați cu ciocolată spartă.
Așezați un savoiardi în centru și vopsiți cu amestec de cafea. Umpleți fiecare pahar cu amestecul de mascarpone rămas, topind fiecare cu ciocolată rasă.
Așezați câte un savoiardi în fiecare dintre cele 5 pahare rămase și vopsiți cu amestec de espresso.
Poate fi servit la temperatura camerei. Tiramisu a fost servit răcit în anii 1980.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano
Cream Sherry, Port și Chianti sunt alegeri excelente pentru Tiramisu. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.