Tiramisu cu zmeură
Tiramisu cu zmeură durează aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 1,52 dolari per porție , primiți un desert pentru 8 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 500 de calorii . Vă este oferit de Foodnetwork. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 915 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, extract de vanilie, vin de Marsala și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Per total, această rețetă obține un scor bun de 43% . Rețete similare includ Brioșe cu zmeură și glazură de zmeură , Budincă de pâine cu tiramisu și Tiramisu în 5 minute .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță, aduceți puțină apă la fierbere, apoi reduceți focul la minimum. Găsiți un bol rezistent la căldură, care să încapă peste partea superioară a cratiței, dar să nu se scufunde complet înăuntru. (Folosiți singuri o baie de aburi!)
Puneți gălbenușurile de ou în bolul de amestecat.
Adăugați 1/4 cană de zahăr și mixați până când gălbenușurile încep să devină palide.
Așezați bolul de amestecare peste cratița cu apa care clocotește. Adăugați încet 1/2 cană de vin Marsala și amestecați cu un tel. Gătiți peste apa care clocotește și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui bolul. Gătiți până se îngroașă. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider până se răcește.
Puneți brânza mascarpone într-un bol și amestecați până la omogenizare. Într-un alt bol, combinați frișca pentru frișcă și cele 4 linguri de zahăr rămase și bateți compoziția până când compoziția nu devine complet tare. În bolul cu frișcă, adăugați brânza mascarpone înmuiată și amestecul de gălbenușuri răcit. Încorporați ușor compoziția. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Adăugați restul de 1/4 cană de marsala și vanilie peste espresso. Aranjați pișcoturile într-un singur strat într-o tavă de 23x33 cm. Turnați o cantitate mică de amestec de espresso peste fiecare pișcot (nu mai puțin de o lingură per prăjitură și veți fi bine). Puneți o treime din amestecul rece de mascarpone deasupra și întindeți-l într-un strat. Presărați cu zmeură și radeți deasupra un strat subțire de ciocolată semidulce. Repetați procesul de încă două ori.
Acoperiți și dați la frigider câteva ore înainte de servire. Acest lucru permite mai multă umiditate pentru a înmuia fursecurile și a le face întregul amestec să se îmbine.
Pentru servire, puneți porțiile cu lingurița pe farfurii individuale.
Notă de la bucătar: Tiramisu nu rezistă mai mult de 24 până la 36 de ore, deoarece, în cele din urmă, totul începe să se descompună și să devină supă.