Tiramisu cu zmeură

Tiramisu cu zmeură
Tiramisu cu zmeură durează aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 1,52 dolari per porție , primiți un desert pentru 8 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 500 de calorii . Vă este oferit de Foodnetwork. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 915 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, extract de vanilie, vin de Marsala și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Per total, această rețetă obține un scor bun de 43% . Rețete similare includ Brioșe cu zmeură și glazură de zmeură , Budincă de pâine cu tiramisu și Tiramisu în 5 minute .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Într-o cratiță, aduceți puțină apă la fierbere, apoi reduceți focul la minimum. Găsiți un bol rezistent la căldură, care să încapă peste partea superioară a cratiței, dar să nu se scufunde complet înăuntru. (Folosiți singuri o baie de aburi!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți gălbenușurile de ou în bolul de amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați 1/4 cană de zahăr și mixați până când gălbenușurile încep să devină palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați bolul de amestecare peste cratița cu apa care clocotește. Adăugați încet 1/2 cană de vin Marsala și amestecați cu un tel. Gătiți peste apa care clocotește și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui bolul. Gătiți până se îngroașă. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Puneți brânza mascarpone într-un bol și amestecați până la omogenizare. Într-un alt bol, combinați frișca pentru frișcă și cele 4 linguri de zahăr rămase și bateți compoziția până când compoziția nu devine complet tare. În bolul cu frișcă, adăugați brânza mascarpone înmuiată și amestecul de gălbenușuri răcit. Încorporați ușor compoziția. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Adăugați restul de 1/4 cană de marsala și vanilie peste espresso. Aranjați pișcoturile într-un singur strat într-o tavă de 23x33 cm. Turnați o cantitate mică de amestec de espresso peste fiecare pișcot (nu mai puțin de o lingură per prăjitură și veți fi bine). Puneți o treime din amestecul rece de mascarpone deasupra și întindeți-l într-un strat. Presărați cu zmeură și radeți deasupra un strat subțire de ciocolată semidulce. Repetați procesul de încă două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
MascarponeMascarpone
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Acoperiți și dați la frigider câteva ore înainte de servire. Acest lucru permite mai multă umiditate pentru a înmuia fursecurile și a le face întregul amestec să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9
Pentru servire, puneți porțiile cu lingurița pe farfurii individuale.
10
Notă de la bucătar: Tiramisu nu rezistă mai mult de 24 până la 36 de ore, deoarece, în cele din urmă, totul începe să se descompună și să devină supă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista