Tiramisu Cu Ciocolată
Tiramisu cu ciocolată ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 497 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, chipsuri de ciocolată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tiramisu Cu Ciocolată, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Tort cu ciocolată cu glazură de aluat cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua, 2/3 cană zahăr și coniac (dacă se folosește) până se dizolvă zahărul. Aranjați jumătate din ladyfingers în partea de jos a unui vas de servire de 2 1/2 litru; stropiți cu jumătate de amestec de cafea.
Se amestecă crema de brânză, rămânând 1/3 cană de zahăr și vanilie; bate până se omogenizează.
Adăugați smântână; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți chipsurile de ciocolată în amestec.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă uniform peste degete. Acoperiți cu degetele rămase și stropiți cu amestecul de cafea rămas.
Întindeți deasupra amestecul de brânză cremă rămas. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore, până la 24 de ore.
Chiar înainte de servire, Cerneți cacao peste tiramisu. Puneți lingura în boluri și serviți.