Tiramisu Clasic

Tiramisu Clasic
Reteta Tiramisu clasic ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 911 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr, mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Clasic, și Tiramisu Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți mascarpone cu gălbenușurile de ou și 3 linguri de zahăr. Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MascarponeMascarpone
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și bateți până când vârfurile sunt ferme și lucioase. Îndoiți jumătate din albușurile de ou în mascarpone, apoi pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MascarponeMascarpone
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Turnați cafeaua într-un vas adânc. Scufundați ambele părți ale celor 12 degete în cafea și aranjați-le într-un singur strat într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Întindeți deasupra jumătate din umplutura de mascarpone. Înmuiați restul de 12 degete în cafea și aranjați-le într-un strat peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Răspândiți mascarpone rămas peste degetele doamnei și praf generos cu cacao. Dați la frigider tiramisu până se răcește bine, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista