Tiramisu Cheesecake Baruri
Tiramisu Cheesecake Baruri ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte condensat, cremă de brânză, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Cu Tiramisu, Cheesecake Cu Tiramisu, și Cheesecake Cu Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.
Între timp, într-un alt castron mare, bateți 2 pachete (8 oz fiecare) cremă de brânză cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați lapte; bate până se omogenizează bine.
Adăugați cafea, vanilie și ouă; bate până se omogenizează bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă peste baza de biscuiți.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când este setat. Se răcește la temperatura camerei 30 de minute. Dați la frigider 30 de minute pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți 6 oz cremă de brânză la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat în frișcă; bateți aproximativ 2 minute mai mult sau până devine pufos.
Întindeți amestecul peste bare răcite.
Presărați bucle de ciocolată peste topping.
Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.