Tiramisu al IV-lea

Tiramisu al IV-lea
Tiramisu IV ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 246 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichiorul amaretto, pudra de cacao, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați cafeaua și amaretto. Împărțiți crema de brânză în jumătate și amestecați amestecul de cafea într-o jumătate de brânză. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mediu, bateți crema cu vanilie până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în crema de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aliniați un vas de 7x11 inch cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Așezați 10 ladyfingers în partea de jos a vasului. Puneți jumătate din amestecul de cafea peste fursecuri. Se acoperă cu jumătate din amestecul de frișcă. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
5
Se presară cu cacao. La frigider cu o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista