Tiramisu necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1214 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de bar, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
1
Mai întâi faceți buretele. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C /gaz 4).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateti zaharul si ouale pana cand acestea sunt in stadiul de panglica. Îndoiți untul topit, apoi pliați făina cernută și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă amestecul într-un cositor de rulou elvețian căptușit și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți buretele din cuptor când este gata și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a face umplutura, puneți mascarpone, zahăr, gălbenușuri de ou și Vin Santo într-un castron și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Gălbenuș De Ou
Vin Santo
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a asambla tiramisu, rupeți buretele și apăsați-l în fundul unui vas superficial.
7
Stropiți peste cafea, Tia Maria și ciocolată albă. Puneți peste umplutura de mascarpone, apoi praf liberal cu cacao. Folosind un cuțit mare, răzuiește ciocolata spre tine pentru a face așchii și aranjează-le delicat deasupra.