Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Au 4 (8 uncii) pahare de vin gata.
Într-un castron răcit combinați 3/4 cană de smântână grea și 1/4 cană de zahăr. Bateți cu un mixer de mână până se formează vârfuri moi. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Într-un castron mare combinați crema de brânză, 1/4 cană smântână grea, vanilie și restul de 1/2 cană de zahăr. Bateți cu un mixer de mână până la lumină până la pufos.
Rezervați 4 ladyfingers pentru garnitură. Using1 lady deget la un moment dat, snap sau tăiate în jumătate, apoi dip-l rapid în cafea, și fixați-l în partea de jos a unui pahar de vin. Repetați cu celelalte 3 pahare. Puneți o lingură cu vârf de amestec de brânză cremă deasupra ladyfingers în fiecare bucuros. Faceți un alt strat de ladyfingers înmuiat în cafea, un alt amestec de brânză cremă, apoi încă 1 strat de ladyfingers. Se acoperă cu umplutura rămasă și se toarnă cu frisca. Rupeți cele 4 degete rezervate în jumătate și introduceți 2 jumătăți în partea superioară a fiecărui pahar.
Puneți pudra de cacao într-o sită mică și atingeți-o ușor peste fiecare pahar pentru a praf blaturile. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.