Timbale de orez brun cu sos de două ciuperci
Timbalele de orez brun cu sos de două ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sos cu două ciuperci, brânză provolone ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Orez Brun-Pilaf De Ciuperci, Morcov și ciuperci orez brun, și Risotto De Orez Brun Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina; sotati 4-5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați vin; gătiți la foc mediu-mare 1 până la 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Adăugați orez, bulion, apă și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă brânza, nucile, pătrunjelul, fasolea bleumarin, restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Împărțiți amestecul de orez între 4 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra fiecărei căni; inversați timbalele pe farfurii. Spoon sos de două ciuperci peste timbales.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.