Timbale Calde De Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Timbale calde de brânză de capră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Un amestec de șalotă, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Timbales de vinete cu brânză de capră, Salată cu brânză caldă de capră, și Brânză caldă de capră în Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 F. ramekins ușor de ulei și linia de fund cu runde de hârtie de ceară. hârtie de ulei.
Amestecați brânza de capră și untul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați ingredientele timbale rămase și sare și piper după gust, apoi amestecați bine.
Se toarnă în ramekins, umplându-le aproximativ trei sferturi pline.
Coaceți timbalele într-o baie de apă în mijlocul cuptorului până când este auriu pal și ușor umflat și un cuțit introdus în centre iese curat, 25 până la 30 de minute.
Transferați ramekins într-un raft și răciți 10 minute.
Bateți împreună sucul de lămâie și șalota într-un castron mare, apoi lăsați să stea 10 minute.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se omogenizează bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se aruncă cu mesclun. Împărțiți salata între farfurii individuale.
Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui timbal pentru a slăbi, apoi inversați fiecare pe o salată.
Scoateți hârtia din timbre și serviți.