Timbale Calde De Brânză De Capră

Timbale Calde De Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Timbale calde de brânză de capră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Un amestec de șalotă, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Timbales de vinete cu brânză de capră, Salată cu brânză caldă de capră, și Brânză caldă de capră în Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. ramekins ușor de ulei și linia de fund cu runde de hârtie de ceară. hârtie de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Amestecați brânza de capră și untul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați ingredientele timbale rămase și sare și piper după gust, apoi amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se toarnă în ramekins, umplându-le aproximativ trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți timbalele într-o baie de apă în mijlocul cuptorului până când este auriu pal și ușor umflat și un cuțit introdus în centre iese curat, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Transferați ramekins într-un raft și răciți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Bateți împreună sucul de lămâie și șalota într-un castron mare, apoi lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se omogenizează bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se aruncă cu mesclun. Împărțiți salata între farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MesclunMesclun
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui timbal pentru a slăbi, apoi inversați fiecare pe o salată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Scoateți hârtia din timbre și serviți.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista