Tilapia și legume prăjite cu ghimbir-Susan

Tilapia și legume prăjite cu ghimbir-Susan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, 30 întregi și garnitură pescatariană? Legumele prăjite Tilapian și ghimbir-susan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 573 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,29 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Tilapian prăjit și legume, Legume verzi cu sos de susan-ghimbir, și Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate82
Revista