Tilapia înnegrită cu condimente secrete Hobo
Tilapia înnegrită cu condimente secrete Hobo este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 241 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 18 minute. Dacă aveți la îndemână file de oregano, lămâie, tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pungi Hobo Tilapia La Grătar, Tilapia Înnegrită, și Înnegrit Tilapia Po ' Boy.
Instrucțiuni
Într-un castron mic sau borcan cu capac, faceți amestecul de condimente.
Se amestecă împreună boia de ardei, praf de ceapă, praf de usturoi, piper alb, piper negru, piper cayenne, oregano, cimbru, semințe de țelină și sare kosher. Înveliți fileurile de pește cu amestecul de condimente și lăsați să stea la temperatura camerei nu mai mult de 30 de minute.
Încălziți o tigaie grea la foc mare.
Adăugați ulei și încălziți până aproape că fumează.
Așezați fileurile în tigaie și gătiți timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele este opac și poate fi fulgi cu o furculiță.
Scoateți din tigaie și puneți-o pe felii de pâine albă.
Se toarnă sucuri de tigaie peste ele și se strecoară suc de lămâie peste tot. Nu subestimați pâinea albă. Devine destul de gustos absorbind toate sucurile.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.