Tilapia înnegrită a tatălui mare

Tilapia înnegrită a tatălui mare
Tilapia înnegrită a lui Big Daddy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 253 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 456 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cimbru măcinat, tilapia, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Tilapia înnegrită a tatălui mare, Tilapia Înnegrită, și Tilapia Înnegrită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combina toate condimentele. Apăsați o lingură grămadă de amestec de condimente pe fiecare file, astfel încât ambele părți să fie acoperite Liberal. Lăsați peștele să stea timp de 15 minute la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
CondimenteCondimente
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este aproape fumat, adăugați fileurile și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară cu suc de lămâie și se transferă fileurile în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista