Tilapia pâine cu Salsa de fasole neagră

Tilapia pâine cu Salsa de fasole neagră
Rețeta Tilapia pâine cu Salsan de fasole neagră este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, roșii cherry, biscuiți ritz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia pâine cu Salsa de fasole neagră, Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, și Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați firimiturile de cracker în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
2
Periați peștele cu 3 linguri. maioneză. Înmuiați peștele în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
MaionezăMaioneză
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
3
Se amestecă restul de mayo și jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
4
Se Încălzește 2 Linguri. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pește, în loturi; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când peștele este maro auriu pe ambele părți și fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pește de top cu amestec de mayo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
MaionezăMaioneză
8
Se servește cu amestec de fasole.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista