Tilapia prăjită și legume

Tilapia prăjită și legume
Tilapian prăjită și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 302 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei gras, unt, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite, Legume prăjite Tilapian și ghimbir-Susan, și Tilapia înnegrită a AFC cu legume la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mare, amestecați sparanghelul, dovlecelul, ardeiul gras, ceapa și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară cu 1 linguriță de condimente pentru friptură; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
3
Răspândiți legumele în tigaie de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați pe raftul inferior al cuptorului în cuptor; coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Fileurile pat tilapia se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Se unge cu unt; se presară cu restul de 1 linguriță de condimente pentru friptură și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
7
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Așezați vasul de copt pe suportul cuptorului din mijloc în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți peștele și legumele cu 17 până la 18 minute mai mult sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista