Tilapia Prăjită În Tigaie

Tilapia Prăjită În Tigaie
Tilapianul prăjit în tigaie este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 325 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați file de tilapia, ulei de măsline, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tilapia prăjită la tigaie cu sos tartar acidulat, Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, și Tilapia La Cuptor Acidulată.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista