Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia prăjită de la Sandra Lee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.3 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper măcinat, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Tilapia Prăjită În Tigaie, și Sandwich Tilapia Prăjit În Tigaie.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.