Tilapia Parmezan Fript

Tilapia Parmezan Fript
Parmezanul Tilapia fript necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 221 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 4234 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de unt, parmezan, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tilapia Friptă Cu Parmezan, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Parmezan Fript.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți o tigaie sau o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați parmezanul, untul, maioneza și sucul de lămâie. Condimentează cu busuioc uscat, piper, pudră de ceapă și sare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De țelinăSare De țelină
Busuioc UscatBusuioc Uscat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
4
Aranjați fileurile într-un singur strat pe tigaia pregătită. Se fierbe la câțiva centimetri de foc timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile și fierbeți încă câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți fileurile din cuptor și acoperiți-le cu amestecul de parmezan pe partea superioară. Se fierbe încă 2 minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Aveți grijă să nu gătiți peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista