Tilapia Pan-arsă cu vinaigretă de citrice

Tilapia Pan-arsă cu vinaigretă de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu tigaie cu vinaigretă de citrice. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 233 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. Dacă aveți piper, file de tilapia, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia prăjită cu vinetă de Kale și lămâie, Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice, și Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
3
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu fileurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin alb în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați șalotele și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de șalotă în tigaie; saut 1 minut sau până se încălzește bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista