Tilapia Meunier

Tilapia Meunier
Tilapia Meunier este o pescatarian felul principal. O porție conține 409 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,69 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, capere, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Paris Village Tilapia Filet-situat în Las Vegas Parisul face un filet special Tilapia, și TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista