Tilapia la grătar și salsa de Mango

Tilapia la grătar și salsa de Mango
Rețeta Salsan Tilapian și Mango la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 431 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia cu Salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul, busuiocul, piperul negru și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți fileurile de tilapia într-o pungă de plastic resigilabilă; se toarnă amestecul de ulei de măsline peste fileuri și se sigilează punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Faceți salsa amestecând mango, suc de lămâie, suc de portocale, ardei jalapeno, ceapă roșie, ardei gras roșu, ardei gras verde, pătrunjel și piper negru împreună într-un castron. La frigider timp de 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
Ardei RoșuArdei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
PătrunjelPătrunjel
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți tilapia din marinată, scuturând orice exces de ulei și înfășurați fiecare file într-o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TilapiaTilapia
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Gătiți tilapia pe grătarul preîncălzit până când carnea este ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Puneți salsa peste tilapia pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista