Tilapia la grătar și salsa de Mango
Rețeta Salsan Tilapian și Mango la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 431 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul, busuiocul, piperul negru și sarea împreună într-un castron.
Puneți fileurile de tilapia într-o pungă de plastic resigilabilă; se toarnă amestecul de ulei de măsline peste fileuri și se sigilează punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Faceți salsa amestecând mango, suc de lămâie, suc de portocale, ardei jalapeno, ceapă roșie, ardei gras roșu, ardei gras verde, pătrunjel și piper negru împreună într-un castron. La frigider timp de 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți tilapia din marinată, scuturând orice exces de ulei și înfășurați fiecare file într-o bucată de folie de aluminiu.
Gătiți tilapia pe grătarul preîncălzit până când carnea este ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Puneți salsa peste tilapia pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.