Tilapia la grătar cu vinetă de busuioc de lămâie
Tilapia la grătar cu vinetă de busuioc de lămâie durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 3,34 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită fileuri de tilapia, busuioc, ulei de măsline și suc de lămâie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu vinetă de busuioc de lămâie pentru doi, Tilapia prăjită cu varză și vinetă de lămâie, și Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc.
Instrucțiuni
Pentru vinetă, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, 2 linguri busuioc, ulei de măsline, usturoi, capere și coaja de lămâie; puneți deoparte 2 linguri pentru sos.
Presărați fileurile cu sare și piper.
Periați ambele părți ale fileurilor cu vinetă rămasă.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Se periază cu vinetă rezervată și se presară cu busuioc rămas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Sparkling Wine și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
Riesling-ul nostru din Columbia Valley este un amestec de Riesling din întreaga Vale Columbia din Washington. Scopul nostru este de a crea un Riesling răcoritor, aromat, mediu-uscat vintage după vintage. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul nostru de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.