Tilapia la grătar cu Salsa de Mango
Tilapia la grătar cu salsa de Mango necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $9.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 1118 calorii, 72g de proteine, și 79G de grăsime. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline extravirgin, 1 lingură suc de lămâie, pătrunjel, usturoi, busuioc, 1 linguriță piper și 1/2 linguriță sare într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați fileurile de tilapia, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Pregătiți salsa de mango combinând mango, ardei gras roșu, ceapă roșie, coriandru și ardei jalapeno într-un castron.
Adăugați sucul de lămâie și 1 lingură de suc de lămâie și aruncați bine. Condimentează după gust cu sare și piper și dă la frigider până când este gata de servit.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Scoateți tilapia din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Grătiți fileurile până când peștele nu mai este translucid în centru și fulgi ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea fileurilor.
Serviți tilapia acoperită cu salsa de mango.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.