Tilapia la grătar cu boia afumată și mămăligă parmezană

Tilapia la grătar cu Paprikan afumat și parmezan Polentan este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 412 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă cu gătit rapid, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tilapia De Ardei La Grătar, Năut Prăjit Cu Parmezan Și Boia Afumată, și Creveți la grătar cu var și boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti mămăliga, aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie; adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza; acoperiți și păstrați cald.
Pentru a pregăti peștele, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați uleiul, boiaua, praful de usturoi, 1/2 linguriță sare și piper într-un castron, amestecând bine. Frecați peștele uniform cu amestecul de ulei. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.