Tilapia la grătar cu boia afumată și mămăligă parmezană

Tilapia la grătar cu boia afumată și mămăligă parmezană
Tilapia la grătar cu Paprikan afumat și parmezan Polentan este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 412 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă cu gătit rapid, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tilapia De Ardei La Grătar, Năut Prăjit Cu Parmezan Și Boia Afumată, și Creveți la grătar cu var și boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti mămăliga, aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie; adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Pentru a pregăti peștele, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4
Combinați uleiul, boiaua, praful de usturoi, 1/2 linguriță sare și piper într-un castron, amestecând bine. Frecați peștele uniform cu amestecul de ulei. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista