Tilapia friptă cu sos de muștar-arpagic

Tilapia friptă cu sos de muștar-arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 287 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, arpagic, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Tilapia friptă cu sos de arpagic de muștar, Tilapia friptă cu Frisincrode-salată de mere și sos de muștar-pătrunjel, și Tilapia friptă cu sos Brava.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru pește: Preîncălziți un pui de carne. Pulverizați o foaie mică de copt sau un vas de copt din sticlă cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Stropiți fileurile de tilapia pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați fileurile într-un singur strat pe foaia de copt pregătită și fierbeți până când sunt fierte și carnea se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 6 până la 8 minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați iaurtul, nectarul de agave și muștarul până se omogenizează.
Bateți sucul de lămâie și arpagicul. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați tilapia într-un platou de servire și stropiți cu sosul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.