Tilapia friptă cu hrean și maioneză cu vârfuri de plante
Tilapia friptă cu hrean și Mayo cu vârfuri de plante este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 219 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, hrean, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Kebab de creveți fript cu sos de smântână din hrean-ierburi, Salată De Cartofi Roșii Cu Țepi De Hrean, și Nap cu țepi de hrean-piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Radeți fin 1 linguriță de coajă din lămâie și dați deoparte. Strângeți sucul din lămâie pe ambele părți ale peștelui. Condimentează ambele părți ale peștelui cu sare și piper, după gust, și praful de usturoi.
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită și fierbeți până când furculița este fragedă, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Între timp, într-un castron mediu, combinați maioneza, coaja de lămâie, hreanul, arpagicul și pătrunjelul.
Serviți peștele cu amestecul de maioneză spooned deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.