Tilapia Fierbinte Și Acră Cu Sos De Rubarbă Gingered

Tilapia Fierbinte Și Acră Cu Sos De Rubarbă Gingered
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia fierbinte și acră cu sos de rubarbă Gingered. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, repertoriu gourmet ghimbir măcinat prăjit, repertoriu gourmet sare de mare siciliană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Tilapian cu ghimbir și morcovi, și Somon cu compot de rubarbă Gingered.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista